Allal Ennahachi

Allal Ennahachi

Raadslid

CONTACT MET ALLAL

@https://twitter.com/EnnahachiAllal

Wie?

Ik ben Allal Ennahachi (1968). Samen met mijn vrouw Jamila Ennahachi en mijn drie dochters genaamd Teurea, Btissame en Chaimae woon ik in de Vogelbuurt aan de Kluutstraat.
 

Wat?

In het dagelijks leven organiseer ik veel activiteiten in Baarn voor jongeren zoals voetballen, taalcursussen en ontmoetingsdagen. En ben ik actief als raadslid voor GroenLinks.

In de afgelopen periode heeft GroenLinks in Baarn belangrijke zaken op de agenda gezet, zoals de kwaliteit van de openbare weg, groen en duurzaamheid, de schuldhulpverlening, betaalbare woningen en de derde BOA.
 

Waarom GroenLinks?

Voor mij draait het altijd om mensen te helpen. Daarnaast geloof ik in de kracht van mensen om samen zaken voor elkaar te krijgen die ze belangrijk vinden. GroenLinks wil dat mensen kunnen wonen in een prettige omgeving en daar willen wij ons voor inzetten. Daar zijn soms kleine stappen voor nodig en soms grote veranderingen.


Er is de komende jaren nog veel te doen. Zo zullen er de komende raadsperiode belangrijke beslissingen worden genomen in het welzijnsdossier. Ook wil ik dat Baarn koplopergemeente wordt op gebieden als duurzaamheid, wijken- en dorpenbeleid en cultuureducatie.

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil mails ontvangen van GroenLinks Baarn.
Naam

E-mailadres

Niet invullen
logo Groenlinks Baarn