Margreet Breukelaar

Margreet Breukelaar

Secretaris

CONTACT MET MARGREET

@https://twitter.com/mBreukelaar

Wie?

Ik ben in 1965 geboren in Den Haag en op mijn 20e verhuisd naar Amsterdam om daar rechtsgeleerdheid te studeren aan de VU. In 2001 wilde ik de stad uit, de keuze viel op de groene en wijde omgeving van Baarn. De goede treinverbinding met de grote steden in de buurt heeft zeker een rol gespeeld in die keuze.
 

Wat?

Van 1993 tot 2012 was ik sociaal advocaat in Amsterdam en Baarn. Mijn sociaal rechtvaardigheidsgevoel heeft mij lange tijd tot het vak aangetrokken. Omdat ik meer en meer de kant opging van de dialoog in plaats van het juridisch gevecht, heb ik mij in 2003 bijgeschoold tot mediator. Mijn advocatenpraktijk veranderde langzamerhand in een mediationpraktijk. Sinds 2007 ben ik als docent en trainer in mediationvaardigheden werkzaam aan Hogeschool Utrecht. Vanaf mei 2014 was ik met langdurig verlof in verband met mijn werkzaamheden als wethouder in Baarn. Toen het eerste college van Burgemeester en Wethouders waarvan GroenLinks in Baarn deel uitmaakte -helaas!- viel, keerde ik terug naar de Hogeschool. Ik ben daar nu opleidingsmanager van de juridische deeltijdopleidingen en post HBO opleidingen van het Instituut voor Recht.


Waarom GroenLinks?

GroenLinks is voor mij de partij die kiest voor solidariteit, groen en duurzaamheid. De partij die kiest voor dialoog en niet voor goedkope oneliners. De partij die het karakter van Baarn wil behouden, maar wel wil meegroeien in de ontwikkelingen van deze tijd en daarbij verder kijkt dan haar eigen gemeentegrenzen. De partij die zich niet laat leiden door de waan van de dag.

Een stem op mij is een stem op Heidi!

PUBLICATIES (4)

Herdenking Alma Nijmeijer

maandag 21 mei 2018

Ontslagbrief Margreet Breukelaar

vrijdag 17 april 2015

Collegeprogramma Baarn

zaterdag 27 september 2014

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil mails ontvangen van GroenLinks Baarn.
Naam

E-mailadres

Niet invullen
logo Groenlinks Baarn