Allal Ennahachi nog niet terug in de raad

Allal Ennahachi nog niet terug in de raad

maandag 2 mei 2016, door: Sylvia Birnie

Allal Ennahachi ging twee jaar geleden enthousiast van start als raadslid van GroenLinks. Met name op sociaal maatschappelijk vlak liet hij dikwijls van zich horen. Op straat werd hij geregeld aangesproken door dorpsgenoten die hun mening wilden geven over de politiek of die een probleem hadden waar ze elders geen gehoor voor vonden. Dat is zoals we Allal kennen: altijd voor anderen klaarstaan.

Vorig jaar juli liep hij door een aanrijding een whiplash op. De gevolgen waren dermate ernstig dat hij tot op de dag van vandaag niet kan werken. Ook zijn werkzaamheden voor de Baarnse gemeenteraad moest hij overdragen.

"Hoewel de pijn, vermoeidheid en concentratieproblemen langzaam maar zeker draaglijker worden, ben ik na een vergadering van anderhalf uur compleet uitgeput en moet ik een paar uur rusten." Allal kan niets tillen en ook lang stilzitten is erg pijnlijk. "Ik ga drie dagen per week naar het revalidatiecentrum, maar ik ben er de hele week mee bezig. Ik moet veel bewegen."
Daarom is hij vaak op straat te vinden, te voet of op de fiets. Hij heeft er een gezond kleurtje van gekregen waardoor het lijkt alsof hij weer helemaal de oude is. Dat is helaas nog niet het geval. Zijn plaats in de raad wordt daarom ook de komende drie maanden waargenomen door Jeroen Bosman.

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil mails ontvangen van GroenLinks Baarn.
Naam

E-mailadres

Niet invullen
logo Groenlinks Baarn