GroenLinks Baarn gaat 6 zaterdagen de straat op

GroenLinks Baarn gaat 6 zaterdagen de straat op

zaterdag 1 februari 2014, door: Jeroen Bosman

GroenLinks Baarn gaat de komende zaterdagen de straat op. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart gaan lijsttrekker Heidi van Otten en haar elftal kandidaten iedere zaterdag met inwoners van Baarn in gesprek over wat hen bezighoudt.

Komende zaterdag wordt afgetrapt bij de Boni in de Reigerstraat (Oosterhei). In de weken daarna is GroenLinks te vinden bij de Coöp aan de Prof. Krabbelaan, op de Brink en opnieuw bij de Boni in de Reigerstraat. Op 8 maart maakt lijsttrekker Heidi van Otten samen met lijsttrekkers en GroenLinks-wethouders van naburige gemeenten een tour door de regio. En op 15 maart is GroenLinks Baarn uiteraard present op de verkiezingsmarkt op de Brink.

Onder het motto 'Stel je voor… een Baarn op trots op te zijn' pleit GroenLinks Baarn voor een gemeente die niet terugtreedt, maar samen met inwoners kijkt wat er echt nodig is. De nadruk ligt op vier speerpunten: duurzaamheid, werk, zorg en ruimtelijke kwaliteit. Kleinschaligheid en direct contact met bewoners vormen daarbij de rode draad.

Het verkiezingsprogramma is te vinden op de website van GroenLinks Baarn www.groenlinksbaarn.nl.

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil mails ontvangen van GroenLinks Baarn.
Naam

E-mailadres

Niet invullen
logo Groenlinks Baarn