GroenLinks: duurzame energie voor Baarn

GroenLinks: duurzame energie voor Baarn

vrijdag 14 maart 2014, door: Jeroen Bosman

'Duurzame energie voor Baarn'. Onder dat motto presenteert GroenLinks Baarn zich komende zaterdag op de Verkiezingsmarkt op de Brink. Met nieuwe, energieke kandidaten voor de gemeenteraad. Kandidaten met ideeën om in de komende raadsperiode ècht werk te maken van energiebesparing en investeringen in duurzame energiebronnen.

Energiebesparing en duurzame energie zijn goed voor het klimaat en het milieu, maar ook voor de portemonnee. De terugverdientijd van energie uit zon en wind wordt steeds korter. Overal in Baarn verschijnen zonnepanelen op woningen en er is veel belangstelling voor initiatieven als 'Baarn kiest Zon' en 'EnergiekBaarn'.

Tijdens de Verkiezingsmarkt ontvouwt GroenLinks Baarn allerlei aanvullende ideeën voor een energieneutraal Baarn. Duurzaam bouwen. Investeren in zonnecellen op daken van bedrijven. Bewegingsgestuurde verlichting. Een gemeentelijk wagenpark met deelauto's die op groene stroom rijden. Duurzame inkoop met beperking en hergebruik van verpakkingsmateriaal. Minder plastic tasjes in winkels. En een ontmoetingspunt voor innovatieve ondernemers. Alles voor een duurzame gemeente die we met recht vorstelijk kunnen noemen.

De kandidaten van GroenLinks Baarn ontmoeten zaterdag op de Brink tussen 9 uur 's morgens en 4 uur 's middags graag inwoners die met succes energie besparen of zelf duurzame energie opwekken. Maar vooral ook inwoners die er eerst nog meer van willen weten.

Het verkiezingsprogramma van GroenLinks Baarn, met daarin een apart hoofdstuk over duurzaamheid, is hier te vinden.

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil mails ontvangen van GroenLinks Baarn.
Naam

E-mailadres

Niet invullen
logo Groenlinks Baarn