Last van onverwachte knallen?

Last van onverwachte knallen?

maandag 28 december 2015, door: Heidi van Otten

De kerstdagen zijn voorbij en wij gaan weer richting het einde van het jaar. Met vuurwerk wordt het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Een mooie traditie die wij, zoals u wellicht weet, liever centraal georganiseerd zien met een verbod voor sommige delen van Baarn. Een mooie grote vuurwerkshow om 0.00 uur ergens waar veel ruimte is voor veel kijkers, is echter nog toekomstmuziek.

Een minder prettige bijkomstigheid van vuurwerk zijn de knallen die je nu al hoort. Je wordt deze week opgeschrikt als je op de fiets door Baarn rijdt, als je de hond uitlaat of gewoon aan het winkelen bent. Op onverwachte momenten loop je het risico dat een knaller vlak naast je afgaat. Veel mensen ervaren dit als overlast. Om deze overlast te inventariseren is er een website geopend waarop je dit soort onverwachte knallers kan melden: www.vuurwerkoverlast.nl.

Help de overlast in kaart te brengen, zodat we in de toekomst tussen kerst en oud en nieuw over straat kunnen zonder iedere keer over onze schouder te moeten kijken of er net aangestoken knallers rondslingeren. Alvast bedankt! En natuurlijk voor iedereen een heel fijn Oud en Nieuwfeest en goed en gezond 2016 toegewenst!

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil mails ontvangen van GroenLinks Baarn.
Naam

E-mailadres

Niet invullen
logo Groenlinks Baarn