Uitnodiging avond Fairtrade gemeente en ALV

Uitnodiging avond Fairtrade gemeente en ALV

donderdag 10 maart 2016, door: Ciska van den Andel

De provincie Utrecht is de eerste Fairtrade provincie van Nederland. Al 15 van de 26 gemeenten uit de provincie dragen deze titel. Daarmee woont 80% van de inwoners van de provincie Utrecht in een Fairtrade gemeente. GroenLinks Baarn heeft de ambitie om van Baarn ook een Fairtrade gemeente te maken.

In een Fairtrade-gemeente zorgen inwoners, winkels, bedrijven en de gemeente samen voor meer eerlijke handel. Onze buurgemeenten Eemnes, De Bilt en Zeist zijn reeds Fairtrade-gemeenten. Misschien wordt het tijd dat Baarn zich daarbij aansluit? Henk Zandvliet, voorzitter van de werkgroep Fairtrade Gemeente De Bilt licht toe wat hiervoor nodig is.

GroenLinks Baarn nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en over dit onderwerp van gedachten te wisselen.

U bent welkom op vrijdag 18 maart in de Speeltuinvereniging Oosterkwartier, Dahliastraat 16 in Baarn. Aanvang: 20.30 uur (inloop vanaf 20.15).

Voorafgaand hieraan vindt van 19.30 tot 20.00 uur een korte, Algemene Ledenvergadering plaats, toegankelijk voor leden van GroenLinks. Hierin worden onder meer de jaarrekening 2015 en de begroting 2016 vastgesteld.

Voor vragen kunt u terecht bij Sylvia Birnie, secretaris GroenLinks Baarn. Telefoon: 06 40660068.

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil mails ontvangen van GroenLinks Baarn.
Naam

E-mailadres

Niet invullen
logo Groenlinks Baarn